Augmented Reality tager på hotel


Hotelkæden SCANDIC har lanceret et transportabelt hotelværelse som kan opsættes på sjove og ualmindelige steder. Konceptet der hedder Scandic To Go, besøgte fornylig Københavns Zoo hvor man kunne opleve hotelværelset blandt de eksotiske dyr. I den forbindelse har No Parking lavet en applikation til iPad, så de besøgende kan “kigge ind i” hotelværelset udefra ved hjælp af Augmented Reality. Applikationen indeholder også et lille spil hvor de besøgende skal indfange sjove dyr, der har gemt sig i det virtuelle hotelværelse.

NEWS_ScandicAR

No Parking har udviklet applikationen i samarbejde med eventbureauet Wishbone. I spillet skal de besøgende fange 5 løsslupne dyr og kan derefter indtaste deres mobilnummer, hvorefter de modtager et resultatlink til Facebook og deltager i en konkurrence, om et hotelophold hos Scandic. Dyrene der er udformet som sjove børnevenlige figurer, kigger ind imellem frem fra deres skjulesteder, hvor brugeren skal nå at fange dem alle indenfor 5 minutter. Resultaterne af brugerens fangst og tid, lagres i en database på nettet, hvorfra vinderen udkåres. Efter sit besøg i Zoo skal det mobile hotelværelse og applikationen videre til flere sjove lokationer i Danmark.

NEWS_ScandicAR_2

One thought on “Augmented Reality tager på hotel

  • Morten Ranmar

    OPDATERING > No Parking har udviklet nye figurer og optimeret spillet til 2. runde, hvor Scandic To Go besøger “Cold Hawaii” på vestkysten af Jylland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.