360 grader i København


Vores sanselige 360 grader videoinstallation, der tidligere har besøgt Bienallen i Venedig, har fået en ny kulturfortælling og blev opsat på Lokomotivværkstedet i forbindelse med VIBES konferencen d. 7. november 2013. VIBES er arrangeret af Øresund Event Center og samler en bred skare af aktører, embedsmænd og politikere fra hele Øresundsregionen. No Parking har til begivenheden sammensat en ny fortælling, hvor der bl.a. indgår videooptagelser i 360 grader fra spændende lokationer i København; f.eks. oppe fra lufthavnens kontroltårn, Ny Carlsberg Glyptotek, Marmorkirken og Østervold observatorium.

Vi har udviklet en ny teknik med 4 GoPro kameraer, opsat på en “rig” så de peger i hvert sit verdenshjørne. Hvert kamera optager i 120 grader og optagelserne bliver efterfølgende “stitchet” sammen i en kompliceret efterarbejdsprocess, så der skabes film i 360 grader. Filmene ligges herefter ind i vores avancerede “Watchout system” der kan distribuere signalet til flere videoprojektorer, der belyser en cirkeldug. Sammen med et levende lydmix i surround, skabes der en 360 grader oplevelse der omgiver publikum.

News_360-Lokomotiv

No Parking har efterhånden investeret i alt udstyret til 360 grader installationen og kan tilbyde produktion og leje til favorable priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.