Installation på nyt Vadehavs Center


Byggeriet af det nye Vadehavs Center er ved at være færdigt og No Parking er gået igang med at installere IT- og AV-løsninger til det nye museum. Vi leverer komplette løsninger til 5 nye udstillingsrum og en biograf, der hver formidler forskellige aspekter af Vadehavet og dets trækfugle.

No Parking leverer 21 forskellige AV-installationer til det nye museum, hvoraf mange er komplekse og benytter flere videoprojektorer eller skærme. En af disse installationer er en klode der er bygget op af hvide triangulære felter. Her benytter vi avanceret video-mapping med 3 videoprojektorer til at skabe formidling om fuglenes trækruter omkring på jordkloden.

news_vadehav_installation-2

Der indgår 20 stk. videoprojektorer i udstillingen, hvor vi udelukkende benytter energieffektive LED- og laser-projektorer. Projektorer og AV-udstyr fjernbetjenes via et avanceret IT-styresystem fra et teknikrum, der sørger for at monitorere driften, samt tænde og slukke for AV-udstyret. Udover et antal touchskærme og 4 interaktive stationer, indgår der desuden 10 stk. 4K skærme hvor der vises film om karakteristiske vadefugle.

news_vadehav_installation