Restaurant Alchemist
Abstrakte oplevelsesinstallationer

Vores design bidrager til en restaurantoplevelse, som bevæger sig ud over det gastronomiske.

Restaurant Alchemist er mere end en storslået kulinarisk oplevelse. Gæsten bliver ledt igennem et designet univers, der skaber stemninger og understøtter spisestedets fortællinger.


Lysinstallation
På vej videre efter hovedmåltiderne ledes gæsterne igennem en lysinstallation. No Parking har her designet og installeret en oplevelse med 600 meter Electroluminescent-wire (EL-wire). Efter Alchemists eget ønske hylder installationen mangfoldigheden og sætter fokus på seksuel diversitet. Ud over EL-wiren i LGBTQ-flagets farver, som bugter sig i bjerglignende formationer er der total mørke i rummet. Med spejle i gulv og loft får gæsten en fornemmelse af, at rummet og installationen strækker sig ud i space og udvider sig ud over deres egne horisonter. Rummet fungerer, som en visuel ganerenser og som et afbræk fra resten af restaurantoplevelsen.

Vinapp
Mad ledsages af vin. Til dette har No Parking udviklet en custom made vin-app til restauranten. Lige som resten af oplevelserne ønskede Alchemist en anderledes oplevelse af et vinkort. Appen indeholder både et interaktivt interface, til de opdagelseslyste, og en klassisk listevisning til dem, der bare ønsker at se et vinkort. Appen er custom designet til Ipads og bruger en web-baseret CMS som backend. På den måde kan Alchemist til en hver tid, ændre og opdatere indholdet af deres vinkort.