Grundfos
Omfattende stereoskopisk 3D projektion i Berlin

Grundfos er kendt for deres varme- og vandpumper i hele verden. Derfor var det noget af en begivenhed da ny generation af pumper skulle vises frem, og der var lagt op til et brag af en præsentation. Forinden havde eventbureauet Welcome besøgt No Parking og set eksempler på den nyeste 3D præsentationsteknik. Det blev besluttet at vi skulle lave præsentationen med denne teknik – og vi fik travl med planlægning og produktion til vores hidtil mest omfattende opgave.

Produktion i 3D
No Parking benyttede 3D animationer og den nyeste version af WATCHOUT, for at skabe 3D-effekter der levendegjorde præsentationerne og fik budskaberne til at “springe ud” fra skærmene. WATCHOUT softwaren gav desuden mulighed for at arbejde på tværs af de 7 skærmflader, således at animationer og effekter kunne køre henover alle skærmene.
Case_Grundfos_Panorama

3D teknologien

Når man arbejder med projektioner i forskellige vinkler, kan man ikke benytte den 3D-teknik med polarisering, som benyttes i danske biografer. Med denne teknik vil 3D effekten ikke fungere optimalt. I stedet benyttede vi den nyeste 3D teknologi fra firmaet INFITEC, som selvom den også kræver 3D-briller, giver en bedre 3D gengivelse og tydligere farver. Denne teknik er den samme som No Parking benytter i vores eget showroom.

Afvikling i Berlin
Arrangementet kørte over to dage i en nedlagt sporvognshal i Berlin. Forinden havde No Parking deltaget i inspektion og opmålinger på stedet, samt besøgt Tysklands største AV-leverandør for at sikre at 3D projektionerne levede op til forventningerne. Opsætning af installationen tog fem dage, hvilket indbefattede programmering af de sidste 3D-effekter og mixning af en lydside i surround-sound. For at løfte opgaven måtte No Parking benytte ikke mindre end 15 WATCHOUT computere og 24 high-definition video projektorer.