Udviklingsstøtte til “Hjemsøgt”


Det Danske Filminstitut har støttet No Parking med 75.000 i udviklingsstøtte til en interaktiv fortælling med titlen Hjemsøgt. Der er tale om et interaktivt brætspil – udformet som en grundplan af et hjem – som man kan udforske med sin Smartphone eller Tablet ved hjælp af Augmented Reality. Når man retter enhedens kamera mod grundplanen vokser rummene op i et 3D-univers, hvor man kan gå på opdagelse. Spillet ledsages af en narrativ filmisk fortælling, der sætter handlingen i spil og skaber gåder og opgaver der skal løses i interaktion med brætspillet.

News_hJemsogt_side

Hjemsøgt er tiltænkt børn i alderen 9-14, eller som familieunderholdning. Spillet vil bestå af 2 dele: en APP som kan downloades til mobile enheder, og et spillebræt som man selv kan printe ud, eller bliver udgivet ligesom et traditionelt brætspil.

Spillebrættet fungerer som pejlepunkt for APP’en, der afvikles på Tablet eller Smartphone, og via enhedens kamera, benytter Augmented Reality (AR) til at levendegøre grundplanen af hjemmet. Vi har lavet en forenklet prototype, der viser hvordan teknikken fungererer, som kan ses på her: http://youtu.be/QrnDwOfaoPI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.