Samarbejde om Augmented Reality


No Parking deltager i et nyskabende udviklings-projekt for Koldinghus Museum, i samarbejde med Spinderihallernes projekt “Kids’n’Tweens”, Aalborg Universitet og Baaring Stories. Projektet der har arbejdstitlen “Murenes Minder”, benytter Augmented Reality teknologi til at formidle om historie på Koldinghus slot.

News_MurenesMinderFormidling er tilrettelagt som et spil for børn og benytter en mobil platform (iPad), i kombination med Trading Cards, for at skabe lokations-bestemte fortællinger på Koldinghus slot. Spillekortene placeres på poster rundt omkring på slottet og filmes med iPad’ens kamera. Ved hjælp af avanceret billedgenkendelse afvikles en flerstrenget fortælling fra Christian IV’s tid. Projektet er et pilotprojekt for et større spil med flere fortællinger fra slottets historiske fortid.

No Parkings rolle
Udover en primær rolle i projektudviklingen og manuskriptet, har No Parking haft ansvar for design af grafik og 3D-animationer til spillet. Vi har endvidere stået for indtaling af stemmer til de animerede figurer og lyddesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.