Wicked – Multimedie Teater


Det Ny Teater leverer med en ny opsætning af musicalen “WICKED”, en anmelderrost multimedieoplevelse. Der indgår mere end 50 videoskærme i den engelske scenograf Paul Fawnsworths visualisering. No Parking har haft ansvar for teknisk rådgivning omkring den visuelle produktion, samt stået for programmering af den omfattende videoafvikling på forestillingen.

Musicalen Wicked benytter videografik som et bærende element i næsten alle scener. På bagscenen er der en kæmpe bagprojekteret skærm, som er belyst af 3 stk. kraftige (12.000 lumen) projektorer. Et stort videotårn bestående af 16 plasmaskærme kan køre op igennem en lem i scenegulvet. Derudover er der ikke mindre end 30 plasmaskærme fordelt rundt omkring scenen. De mange videoskærme har været en spændende udfordring for No Parking, der sammen med teaterets teknikere, har måttet opfinde nye måder til at synkronisere og fremføre de mange videosignaler.News_wicked_side
WATCHOUT
No Parking benyttede WATCHOUT til programmering af videoklippene og distribution til alle skærmene. Her blev der arbejdet på op til 45 videolag og lavet individuelle farvejusteringer til de mange skærme. Opgaven har taget 2 måneder fra de første møder til premiere på forestillingen. Den daglige drift er herefter overleveret til teaterets egne teknikere.