Rådgivning for Tøjhusmuseet


No Parking har siden medio 2011 været engageret som IT og AV-rådgiver i forbindelse med etableringen af den nye permanente udstilling “Danmarks Krige” på Tøjhusmuseet. Udstillingen åbnede i starten af 2013 og har været efterfulgt af en planlagt halvårig periode med observation og justeringer.

Det er sjældent at museerne kan afsætte ressourcer til at få lavet endelige justeringer, hvor behovet ofte først opstår når først en udstilling tages i brug af publikum. På Tøjhusmuseet har det betydet at vi har kunnet optimere programmeringen af informationssystemerne, og derved give publikum en bedre oplevelse.

News_Tojhus_permanent

Udover rådgivning om valg af videosystemer og lydinstallation, har No Parking været ansvarlig for udarbejdelsen af et informationssystem til ikke mindre end 60 Touchskærme i udstillingen, hvor publikum kan læse om genstande, udforske billeder og se film. Systemet er efter museets ønske opbygget som et fleksibelt CMS-system, hvor personalet selv kan vedligeholde tekster og indsætte nye billeder og film.

For at automatisere tænding og nedlukning af hele udstillingen, har No Parking programmeret og leveret et centralt styresystem hvor man kan betjene den daglige drift via en central touchskærm.