Kunstformidling i Horsens


Horsens Kunstmuseum har engageret No Parking til at lave videoteknik i forbindelse med kunstneren Maj-Britt Boas udstilling “VAND” der åbner d. 4. septermber 2010. No Parking skal desuden levere et separat udstillingselement; en interaktiv installation hvor besøgende kan manipulere kunstnerens værker – i et nyt tiltag der skal få de unge til at gå på museum.

Pool med projektion i loftet
Det ene af kunstnerens værker er en stor tom swimming- pool, som publikum kan vandre rundt i. Hele loftet over poolen skal dækkes af en kæmpe projektion af skyer der glider henover en blå himmel. Projektionen indgår også i den interaktive installation, hvor publikum via en touch-skærm kan vælge at ændre stemningen i poolen, så der bliver solnedgang, tordenvejr, eller nat.

TV tårn med 37 fjernsyn

Det andet af kunstnerens værker er et 5 meter højt tårn af gamle fjernsyn, der er stablet op i en pyramideform. De mange TV kommer ét efter ét til live med billeder af vand – og pludselig fylder et kæmpebillede af et vandfald alle apparaterne. No Parking har ansvar for optagelse af videoer med vand, samt at skabe afviklingen af video henover hele TV-tårnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.