Tøndermarsken
Digital formidling om klima og landskab

Udstillingen skaber en forståelse af Tøndermarskens landskabsdynamik. Ikke mindst i “KlimaLab”, hvor man omsluttes af projektioner i hele rummet og interagerer direkte med landskabet.


No Parking har i samarbejde med JAC Studios haft totalentreprise på udstillinger på Højer Mølle. Der er tale om en større kulturudstilling i 3 etager, samt en mindre klimaudstilling i 2 etager. Udstillingerne er lavet i samarbejde med Tøndermarsk Initiativet, der består af museum, kommune og interesseorganisationer. Projektet er udviklet henover halvandet år, og består af både “analoge” udstillinger og digital formidling.

No Parking har bl.a. lavet en interaktiv landskabsmodel, hvor man kan prøve kræfter med vand. Endvidere indeholder udstillingen flere projektioner med film, som vi har optaget og redigeret. Den mest omfattende udstilling er KlimaLab, hvor man kan interagere med et projiceret landskab på rummets vægge, ved at vende terninger på 3 podier. Resultatet af interaktionen vises som animationer på den store projektion.