Index Awards
Multimedie show i DR Byens koncertsal

Index Award er en international pris som gives til design der forbedrer menneskers levevilkår. Prisen blev i år afholdt i DR’s nye koncertsal, hvor No Parking havde ansvaret for en omfattende visuel produktion på flere storskærme der var ophængt henover scenen og levering af udstyr dertil.

Scenografisk design
No Parking blev involveret i showet flere måneder før det skulle afholdes. Vi blev bedt om at komme med et udspil på hvordan man kunne skabe en multimedie oplevelse, der både ville fungere overfor salens publikum og til transmission på TV. Resultatet blev et anderledes skærmdesign, hvor 5 skærme der var ophængt i forskelllige højder og dybder, kunne fungere informativt samtidigt med at de udgjorde en spændende visuel scenografi i 20 meters bredde.

Case_IndexAwards_side-1

Multimedie oplevelse
Ved hjælp af No Parkings avancerede Watchout system, kunne vi afvikle synkroniseret video på alle 5 skærme, således at der skabtes en multimedie oplevelse hvor man for eksempel kunne se forskellige vinkler af en video på samme tid. Men de 5 skærme kunne også fungere som et samlet lærred, hvor grafiske ord og symboler blev animeret henover dem alle. Under et par indslag hvor Danmarks Radios Symfoniorkester spillede, kørte der grafik af musikkens noder henover alle skærmene. Andre gange resonerede skærmene over udvalgte ord fra værternes præsentation med små animationer der poppede frem på en tilfældig skærm, for lidt efter at forsvinde igen.

Visning på TV
No Parking arbejdede tæt sammen med STV i forbindelse med TV transmission og streaming til 20 millioner Facebook brugere. TV produktionen krævede både lysstærke projektioner og ekstra sikkerhed. For at sikre at hovedskærmen ikke svigtede, blev der benyttet 2 stk. 10.000 ansilumen video projektorer der leverede det samme billede, ligesom der var dobbelt-op på det vigtigste video- og computerudstyr.