OM NO PARKING
No Parking har egne lokaler på 175 kvadratmeter i København Nordvest. Vi har mødelokale og kontorområde, 2 suiter til videoredigering, et stort testområde, samt et mørklagt studie hvor vi kan arbejde med filmoptagelser og videoprojektioner. Vores faciliteter giver plads til opbygning af store prototyper til afprøvning af installationer. Vi prioriterer at levere produkter der er testet og tilrettet, ud fra en omfattende prøvefase.

Medarbejdere:

NP_About_Morten
Morten Ranmar
Forfatter & Instruktør

Morten fordyber sig gerne i nye teknologier og fortællemetoder. En baggrund som fotograf har givet en visuel indsigt, som er udbygget med omfattende efteruddannelse i manuskriptudvikling og instruktion. Morten har en forkærlighed for den gode fortælling, og elsker at udfordre det visuelle univers og publikums oplevelse.

email: mr@noparking.dk
mobil: +45 4057 8222

NP_About_Kasper
Kasper Henriksen
Projektleder  / AV-Producer

Kasper lader sig ikke skræmme af tekniske udfordringer og stramme deadlines. Han tager ansvaret for komplicerede installationer og afviklinger, med overskud til kreativ nytænkning, og smitter sine medmennesker med sin optimisme og gode humør. Kasper er uddannet som Film- og TV produktionsteknikker hos No Parking.

email: kh@noparking.dk
mobil: +45 4151 8222

NP_About_Patrick
Patrick Gilbert
Designer & Animator

Patrick har en æstetisk indgang til design og funktioner på interaktive installationer. Han er uddannet på Kolding Designskole. Udover det grafiske arbejde, er han ofte den der fører musen bag de visuelle effekter hos No Parking.

NP_About_Soren
Søren Klok
Interaktions Designer

Søren  er en nysgerrig natur, hvilket giver udslag i en fantastisk evne til at finde tekniske løsninger. Han er uddannet på Designskolen i København oghar arbejdet med museumsbranchen i de sidste 5 år, hvilket har givet ham en stor forståelse for publikums tilgang og godt design til interaktive installationer.

email: sk@noparking.dk

mobil: +45 4080 8222

NP_About_Cecilie
Cecilie Warming
Teknisk Udvikler

Cecilie formgiver og bringer ting til live, i sit arbejde som udvikler hos No Parking. Hun har en kandidatuddannelse på Medialogi med speciale i lysdesign. Hun har erfaring med taktile installationer og Augmented Reality.

Philip Gabriel
Lyddesigner

Philip har et stort musisk talent, og er uddannet på Sonic College. Han er ansvarling for optagelse, komposition og tilrettelæggelse af lydsiden på No Parkings interaktive produktioner.

NP_About_Samuel
Samuel Walz
Teknisk Udvikler

Samuel elsker at udforske og løse komplekse udfordringer – en evne han får indfriet med programmering af avancerede multimedie applikationer og mobil Apps hos No Parking.. Han er uddannet på Københavns IT Universitet, med speciale i Spildesign.